Skip to content

‘Facilitaire dienstverlening met maatschappelijke impact’, daar staat Breedweer voor. Ze geeft invulling aan een zeer breed en gevarieerd pakket aan facilitaire diensten. Naast schoonmaakdienstverlening en glasbewassing verzorgt ze voor tal van opdrachtgevers in Nederland diensten op het gebied van catering, receptie- en beveiliging, groenonderhoud, specialistische reiniging, handyman, maar ook ondersteuning bij technisch- en gebouwonderhoud. Voor Breedweer biedt het invulling geven aan een breed facilitair dienstenpakket meer mogelijkheden om arbeidsplaatsen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt én hierdoor meer maatschappelijke impact te realiseren.

Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft inmiddels 200 medewerkers in dienst van wie meer dan de helft een achterstand tot de arbeidsmarkt heeft. Deze medewerkers hebben een volwaardige arbeidsovereenkomst waarbij zij zelfstandig in eigen inkomen kunnen voorzien, daarnaast worden zij duurzaam opgeleid en ontwikkeld door de interne MBO opleidingen die Breedweer geeft.

Breedweer streeft naar een inclusieve arbeidsmarkt waarbij elke werkgever het vanzelfsprekend vindt om een medewerker met een achterstand tot de arbeidsmarkt te voorzien van werk. Het WerkgeversServicepunt werkt graag samen met deze Proud Partner, samen wordt gekeken welke vacatures er zijn en op welke wijze deze kunnen worden ingevuld met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer informatie

website Breedweer

Back To Top