Skip to content

De Zorgcirkel biedt professionele zorg en liefdevolle aandacht aan ouderen. Ook heeft zij volop vacatures en doorgroeimogelijkheden. “Wil iemand in de zorg werken, dan hebben wij vaak wel een passende functie. Ongeacht opleidingsniveau of afkomst.”

“Passende functie voor iedereen”

Of je nu een herintreder bent, starter of iemand die het roer compleet wil omgooien; bij ons ben je welkom! Die toegankelijkheid heeft het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord beloond met het MVO-keurmerk ‘Proud Partner’ voor De Zorgcirkel.

Kennismaken met de zorg

“Zeker iets om trots op te zijn”. vindt HRM-consulent Regina Quakernaat. “Wil iemand in de zorg werken, dan hebben wij vaak wel een passende functie. Ongeacht opleidingsniveau of afkomst.”
Daarnaast biedt De Zorgcirkel regelmatig mooie kansen om kennis te maken met de ouderenzorg. Zo hebben tijdens de vakantieperiode tientallen mensen via het WerkgeversServicepunt 6 weken proef kunnen draaien als vakantiemedewerker. “De meeste kandidaten vonden het werk bij ons zo leuk, dat ze zijn gebleven. Enkelen daarvan starten binnenkort met onze opleiding voor Helpende of Verzorgende IG!”

Een verrijking

Voor wie geen diploma (in de zorg) heeft, biedt De Zorgcirkel mooie kansen om een erkende opleiding te volgen. Ook start De Zorgcirkel regelmatig projecten waarmee zij deelnemers met hele andere achtergronden een nieuwe toekomst kan bieden. Regina: “Je kunt dan denken aan mensen die geen gepaste vooropleiding hebben, van buitenlandse afkomst zijn en nog niet goed Nederlands spreken of bijvoorbeeld in hun vorige functie geen werk meer kunnen vinden. Wij helpen hen graag groeien. Vaak zijn het heel gemotiveerde mensen die niet alleen onze cliënten helpen, maar ook een verrijking voor de samenstelling van het team zijn. Wij hebben veel vacatures en hoe mooi is het om te investeren in iemands toekomst? Daar doen wij graag aan mee.”

Over De Zorgcirkel

De Zorgcirkel biedt professionele zorg en liefdevolle aandacht aan ouderen. Thuis of op één van onze locaties. Zodat zij hun leven ten volle kunnen blijven beleven, als mens onder de mensen. Voor ondersteuning die zoveel mogelijk vrijheid geeft. Daarbij start zij vanuit de behoefte van de cliënt.

Meer informatie

Website De Zorgcirkel

Back To Top