Skip to content

Excellent Products heeft op 22 juni 2015 het MVO Noord-Holland Noord proud partner keurmerk ontvangen. Meer dan 5% van hun personeelsbestand bestaat uit werknemers van WerkgeversServicepunt. Lees meer over Excellent Products.

Excellent Products produceert al meer dan 40 jaar producten die de verkeersveiligheid verhogen. Kees van der Duijn Schouten, productie- en logistiek manager: ‘Iedereen die sleepkabels, spanbanden, snelbinders en aanhangwagennetten gebruikt, heeft grote kans dat ze van het merk Jumbo of Crossafe zijn en dus bij Excellent Products vandaan komen’. De gecertificeerde producten worden op grote schaal in de eigen vestiging in Vietnam geproduceerd. Op het hoofdkantoor in Hoorn worden sleepkabels en klantspecifieke spanbanden gemaakt. Van der Duijn Schouten: ‘De medewerkers van WerkgeversServicepunt splitsen de sleepkabels en maken ze klaar voor de verkoop. Dit is voornamelijk handwerk, de collega’s van WerkgeversServicepunt hebben bewezen dat ze dit werk prima aan kunnen’. Inmiddels levert Excellent Products aan 24 landen, zowel aan de professional als de consument (via autoaccessoireshops en de doe-het-zelfzaken).

Excellent Products is een maatschappelijk betrokken onderneming. De verpakkingen worden gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. De doelstelling is om in Vietnam aan 300 mensen een arbeidsplaats te bieden, waarvan 70% vrouwen. In Hoorn worden 10 van de 25 werkplekken ingevuld met medewerkers van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord. Met recht een MVO Noord-Holland Noord Proud partner.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Excellent Products.

Back To Top