Skip to content

Horizon Zorgcentrum is een kleinschalig centrum voor ouderen in Broek op Langedijk dicht bij het historische Rijk der 1000 eilanden en de Broekerveiling. Op 5 minuten lopen bevindt zich een levendig winkelcentrum.

We bieden een breed aanbod aan zorg, zoals wonen met zorg, thuiszorg, dagbesteding, hulp in de huishouding, kleinschalig wonen voor mensen met dementie en kortdurende opnames. We streven ernaar om onze bewoners door het aanbieden van persoonsgerichte zorg daar te ondersteunen waar dat gewenst is, in staat te stellen zo lang mogelijk hun leven zelfstandig in te richten.

De medewerkers van Horizon bieden zorg en ondersteuning met liefde voor de medemens. De christelijke identiteit van Horizon geeft inspiratie in het dagelijks werk. We bieden medewerkers een werkomgeving waarin zij zich kunnen blijven ontwikkelen door het volgen van onder andere workshops, opleidingen en cursussen.

Mensen met en zonder diploma zijn bij ons welkom. We hebben vacatures voor werknemers en vrijwilligers op verschillende vlakken. Samen kijken we naar werkzaamheden die passend zijn en waar mogelijkheden zijn om bij Horizon te komen werken.

We zijn er trots op dat we Proud Partner zijn van MVO Noord-Holland Noord en op 22 maart 2022 het schildje in ontvangst mochten nemen. We zijn blij met de medewerkers die wij in dienst mochten nemen via het werkgevers servicepunt. Horizon wil met deze samenwerking uiting geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Horizon Zorgcentrum.

Back To Top