Skip to content

Op 22 juni 2015 heeft Snaas Metaalwaren het MVO Noord-Holland Noord proud partner Keurmerk ontvangen. Snaas Metaalwaren is een bedrijf wat kansen creërt op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees meer over Snaas Metaalwaren.

Snaas Metaalwaren, opgericht in 1971, is een begrip op het gebied van metaalbewerking, poedercoating en magazijnstellingen. Snaas is een toeleverancier van enkelvoudige en samengestelde halffabricaten en complete eindproducten, gemaakt van staal, RVS of aluminium. Snaas ontwikkelt en produceert ook een divers assortiment van afvalbakken tot en met geavanceerde ondergrondse afvalcontainers. Snaas heeft een goed uitgerust machinepark en een kundig en gemotiveerd team van medewerkers.

Tanja van der Hulst, office manager: ‘Aanvankelijk is Snaas de samenwerking met WerkgeversServicepunt gestart met de inzet van één medewerker. Dit beviel zo goed, dat er nu 3 medewerkers via WerkgeversServicepunt aan de slag zijn. Elke medewerker heeft zijn eigen kwaliteiten. Naast de informatie die wij via WerkgeversServicepunt krijgen over de mogelijke inzetbaarheid van de medewerkers, worden zij bij aanvang van de werkzaamheden ingezet bij zoveel mogelijk machines. Op deze manier leren wij de kracht van de desbetreffende medewerker kennen en kunnen we hem op een, voor beide partijen, goede manier inzetten.’  Bij Snaas zien ze dat maatschappelijk verantwoord ondernemen verder gaat dan alleen het plaatsen van medewerkers. Er is regelmatig overleg over de kansen en mogelijkheden met betrekking tot het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kansen creëren, dat is waar MVO om gaat.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Snaas Metaalwaren.

Back To Top