Skip to content

Donderdag 13 oktober heeft Taxi Kaijer, tijdens een bijeenkomst van het ondernemerscafé in Wervershoof, uit handen van projectleider José Tiessing het MVO Proud Partner keurmerkschild ontvangen. Kaijer was verrast en mag zich nu, net als 20 andere Noord-Hollandse bedrijven, een echte maatschappelijk verantwoord ondernemer noemen.

Bedrijven die het ondernemen met hun hart daadwerkelijk waar kunnen maken, komen in aanmerking voor dit keurmerk. Een werkgever heeft dan 5% of meer aan werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Taxi Kaijer heeft een totaal van 50 fte en 5 daarvan komen uit bovenstaande groep; dat is 10% en dus ruim voldoende.

Sinds 1946 is Taxi Kaijer actief in heel Noord-Holland. Vanuit de centrale in Wervershoof verzorgen zij dagelijks allerlei soorten vervoer: ziekenvervoer, leerlingenvervoer, groepsvervoer, personeelsvervoer, directievervoer en rolstoelvervoer; voor alles hebben zij de juiste taxi ter beschikking. Met geklede en goed opgeleide werknemers mét en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Over de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zegt Kaijer: “In de taxibranche zijn mensen met afstand tot de arbeidsmarkt prima inzetbaar. Zij zijn vaak betrokken met de doelgroep die zij vervoeren en kunnen dit met hun beperkingen prima uitvoeren.”

Meer informatie

www.taxikaijer.nl

Back To Top