Skip to content

Jumbo Monique smaakt naar meer!

Op 15 mei tekende Monique Ravenstijn de intentieverklaring met MVO Noord-Holland Noord en werd daarmee “Smaakmaker”. Zij verbindt zich hiermee aan de opdracht kansen te bieden aan kwetsbare doelgroepen.

Bij Jumbo Monique in Zwaagdijk staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Monique ontwikkelde het concept Jeelink, dat hart heeft voor people  planet en profit.

Jumbo Monique maakt zich niet alleen hard voor verse, biologische en lokale producten. Ook gaat zij verspilling tegen en worden producten hergebruikt. Daarnaast wordt  restafval met een eigen machine gecomposteerd, de opbrengst wordt teruggegeven aan “Moeder Aarde”.

P van People wordt in het Jeelinkconcept  niet vergeten. Op dit moment heeft Monique ruim 3 % mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Allemaal mensen met een bijzonder verhaal die bij Jumbo Monique opgevangen en begeleid worden en al jaren naar volle tevredenheid van beide partijen aan de slag zijn. Nu op naar de 5% zodat ook het MVO Keurmerkschildje binnenkort op de wand van de Jumbo prijkt. En met de opening van een nieuw filiaal in Heerhugowaard moet dit zeker gaan lukken!

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website van Jumbo Supermarkt Monique en de website van Jeelink

Back To Top