Skip to content

Ik ben erg tevreden over deze nieuwe medewerkers en heb dan ook met het WSP afgesproken dat ze me altijd mogen bellen als ze denken dat ze weer iemand hebben die bij ons past.

Kustpark Egmond aan Zee is onderdeel van Roompot vakanties en telt 160 verhuurchalets en 100 kampeerplekken. Sinds vier en een half jaar is Dennis ter Beek als Parkmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het vakantiepark. ‘Alle chalets en het sanitair moeten er natuurlijk piekfijn uitzien voor onze gasten.

Het liefst besteden we de schoonmaak dan ook niet uit, maar nemen we hiervoor zelf mensen aan. Ruim een half jaar geleden werd ik telefonisch benaderd namens het WSP Noord-Holland Noord door Ilona Smit. Ze had een vacature op onze website gezien waarin we aangaven op zoek te zijn naar schoonmakers. Ze vroeg of we bereid waren eens te kijken of we deze plekken niet konden invullen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zodoende hebben we sinds ongeveer een half jaar vier mensen aan het werk die al lange tijd thuis zaten omdat ze moeilijk een baan konden vinden en dat bevalt enorm goed!

Neem Ron bijvoorbeeld, die voor ons het sanitair schoonmaakt. Een heerlijke nuchtere Amsterdammer. Altijd vrolijk, flexibel en enorm gemotiveerd, omdat hij eindelijk weer onder de mensen is. Ik ben erg tevreden over deze nieuwe medewerkers en heb dan ook met het WSP afgesproken dat ze me altijd mogen bellen als ze denken dat ze weer iemand hebben die bij ons past.

Back To Top