skip to Main Content

Claudia hoef ik maar te bellen en ze staat voor ons klaar.

Als personeelsplanner bij Nic Oud is Marit Entes onder andere verantwoordelijk voor het werven en inplannen van oproepkrachten. ‘Op dit moment werken er zo’n veertig tot vijftig mensen met een oproepcontract bij ons.’ Onze diensten zijn ingedeeld in vier bedrijfsonderdelen: Print en Mail, Fulfilment, Weblogistics en Targeting. Nic. Oud is onder andere toonaangevend in e-Fulfilment, de complete afhandeling van online bestellingen voor webshops.

Claudia van der Laan is een van de oproepkrachten en werkt als orderpicker. Ze is via Haltewerk/WSP-NHN bij ons terecht gekomen. Claudia heeft zo’n twee jaar in de ziektewet gezeten en wilde graag weer aan het werk. Dat merk je aan alles, ze is super gemotiveerd, altijd vrolijk en enorm blij om weer onder de mensen te zijn. Bij extreme drukte, werken we soms extra diensten. Claudia hoef ik maar te bellen en ze staat voor ons klaar.

Ik heb erg veel bewondering voor haar flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Daarnaast hoor ik van veel medewerkers dat Claudia een erg fijne collega is die altijd haar verantwoordelijkheid neemt.’

Back To Top