Skip to content

Robin is een serieuze jongen, die hard werkt en ontzettend trouw is, wat wil je nog meer!

Zeestad Staal is het bedrijf van Raymond Groen. Twaalf jaar geleden gestart vanuit een loods naast zijn huis, heeft hij inmiddels een grote werkplaats met vijf vaste krachten en een ongeveer even groot aantal stagiairs dat meeloopt. Zeestad is gespecialiseerd in de constructie, assemblage en het poedercoaten van stalen producten als containers, meubels en hekwerk.

Via het WSP en een jobcoach van de gemeente kwam Raymond in contact met Robin Verhoef, die al langer werkeloos was. ‘Robin was hobbymatig al bezig met het spuiten van auto’s en brommers, dus hoewel hij het vak nog niet goed kende had hij er wel affiniteit mee. Hij is nu mijn vaste poedercoater.’ Vertelt Raymond. ‘Robin heeft soms wat moeite met zijn concentratie, maar hij werkt ontzettend hard en is secuur en erg leergierig, daarnaast past hij vanaf het begin af aan goed in het team.

In eerste instantie zou hij acht weken op proef komen om weer een beetje zijn draai te vinden op de werkvloer, maar ik heb hem na afloop eigenlijk zonder te twijfelen meteen een contract aangeboden. Het is een serieuze jongen, die hard werkt en ontzettend trouw is, wat wil je nog meer!’

Back To Top