Skip to content

Dit platform is er voor en door het bedrijfsleven. Zij delen kennis en ervaring en kunnen hierdoor laten zien dat ze ondernemen met hun hart.

Voor en met onze MVO partners organiseren we netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en informele ontbijtsessies. Samen geven we invulling aan sociaal ondernemen en zorgen we voor een werkzaam Noord-Holland Noord.

Stap 1 - Word Smaakmaker

Door het onderteken van de Intentieverklaring wordt u Smaakmaker en verbindt u zich aan de opdracht kansen te bieden aan werkzoekenden in Noord-Holland Noord. Samen met een MVO expert worden de mogelijkheden binnen uw bedrijf in kaart gebracht. Waarbij voor iedere situatie een passende oplossing is. Deze oplossingen worden door ons omgezet in concrete acties.

Stap 2 - Word MVO Proud Partner

Onderneemt u al met uw hart en:

  • bestaat 5% van uw personeelsbestand uit medewerkers met een arbeidshandicap of komende uit een uitkeringssituatie of;
  • neemt u verschillende diensten af bij een van de Leerwerkbedrijven in de regio (ProBedrijven, De Bolder, WerkSaam of WNK) (denk bijvoorbeeld  aan schoonmaak, catering, groenonderhoud, business post of reprowerkzaamheden), of
  • besteedt u veel werk uit aan WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (denk bijvoorbeeld aan in-, om- of verpakkingswerkzaamheden)

Als Proud Partner ontvangt u van ons een keurmerkschild. U kunt deze met een trots gevoel zichtbaar aan de muur bevestigen of op een mooie plek op de balie plaatsen. Naast het ontvangen van dit mooie keurmerkschild mag u het MVO-logo ook opnemen in al uw commerciële uitingen. Ook voldoet u als proud partner aan de regionale SROI eisen die gelden bij aanbestedingen. Op deze manier laat u zien dat u waarde hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Back To Top