Skip to content

Als ondernemer kunt u het verschil maken, door mensen kansen te bieden. Dat kan in elk bedrijf.  Door het ondertekenen van de Intentieverklaring MVO Noord-Holland Noord verbindt u zich aan de opdracht kansen te bieden aan een kwetsbare doelgroep. Veel aansprekende Noord-Hollandse bedrijven zijn u al voor gegaan. Bedrijven die werk maken van hun sociale betrokkenheid. En die de mogelijkheden hebben gecreëerd om te denken in kansen. 

Vanuit het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord ondersteunen wij u hierbij. Onze adviseurs weten wat er speelt in uw branche. Zij voorzien dagelijks werkgevers zoals u van een goed advies om te komen tot een inclusieve werkvloer. Samen met een van onze adviseurs inventariseert u de mogelijkheden.

Dit zijn de mogelijkheden:

Vacatures beschikbaar stellen

U kunt mensen die nu nog geen baan hebben in aanmerking laten komen voor een vacature. Of er een functie voor creëren. Wij selecteren voor u geschikte kandidaten.

Om de drempel te verlagen kunnen we een proeftijd afspreken. In deze periode beoordeelt u of de kandidaat past bij uw bedrijf. De kandidaat zelf krijgt de tijd om in het werk te groeien en onderdeel van het team te worden. Soms zijn er aanpassingen van de werkplek nodig. Vanzelfsprekend regelen wat dat deze worden gerealiseerd. Ook begeleiden we u en uw toekomstige werknemer(s). We willen immers – net als u – dat uw nieuwe medewerker naar ieders tevredenheid functioneert.

Werk uitbesteden aan een van de Leerwerkbedrijven

De werkzaamheden kunnen zowel bij u op locatie als bij een van de  Leerwerkbedrijven in de regio (ProBedrijven, WerkSaam, WNK of De Bolder) worden uitgevoerd. In dit geval is een eigen investering in machines niet nodig. Door het opbouwen van een samenwerking met WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord kunt u op een mooie manier invulling geven aan uw MVO- en SROI beleid.

Niet elke medewerker voelt zich prettig in een ‘echt’ bedrijf. Bijvoorbeeld omdat ze meer begeleiding nodig hebben. Of functioneren beter in een beschermde omgeving. Die werkplek bieden we bij de Leerwerkbedrijven. Daarvoor hebben we opdrachten nodig van ondernemers. U kunt (delen) van uw werk uitbesteden. Voor veel bekende bedrijven zijn zij een betrouwbare én efficiënte partner voor het in-, om-, of verpakken van producten. Ze kunnen u volledig ontzorgen met dienstverlening op maat.

Gebruik maken van de diensten van het leerwerkbedrijf

Heeft u geen plek in uw bedrijf en geen werk uit te besteden? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden om uw steentje bij te dragen.

U kunt gebruik maken van diensten die we leveren in onze regio. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfspand schoonmaken of het groenonderhoud verzorgen. Ook kunnen we helpen met uw postbezorging en allerhande reprowerkzaamheden.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie

Back To Top