Skip to content

Regio Groen is multifunctioneel inzetbaar voor beheer, aanleg en onderhoud van (openbaar) groen. Regio Groen is opgericht in 2015 en is voortgekomen uit het WNK Groenbedrijf. De oprichting vond plaats in het licht van de Participatiewet en gelet op de maatschappelijke meerwaarde om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt deel te laten uitmaken van een regulier bedrijf.

Regio Groen werkt voornamelijk in de regio Noord Kennemerland. Het bedrijf telt ongeveer 100 werknemers. Ze voeren een keur aan werkzaamheden uit op het gebied van groenvoorziening en reiniging. Regio Groen kijkt samen met haar klanten naar de meest optimale en duurzame oplossing voor het betreffende project, of dit nu aanleg of onderhoud betreft. Voor elk groenproject, van klein- tot grootschalig, verzorgt ze zowel de voorbereiding als uitvoering zelfstandig. Dat werkt zeer efficiënt. Zelfs bij calamiteiten staan medewerkers klaar om de klus professioneel te klaren!

Regio Groen vertelt: de basis van onze werkwijze is eerlijkheid, vakmanschap en de zorg voor onze medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt. Deze mensen werken onder kwalitatief goede begeleiding. Ze zijn bovendien zeer betrokken bij het werk, tonen veel inzet en zijn zeer enthousiast. We streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers die erkennen dat medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt bijzondere capaciteiten hebben en een kans verdienen. Graag geven we daar samen met onze klanten vorm aan. Gelukkig telt onze regio veel bedrijven die de maatschappelijke waarde ervan inzien én die hun verantwoordelijkheid willen nemen.

Meer informatie

website Regio Groen

Back To Top