Skip to content

Bij ViVa! Zorggroep kunt u terecht voor alle wensen en vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Persoonlijke aandacht voor elke cliënt staat op de eerste plaats. ViVa! Zorggroep is er voor iedereen. Van nul tot honderd jaar. Zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag. Meer dan 4.000 medewerkers geven met veel enthousiasme, betrokken en betrouwbare zorg

Haar dienstverlening is in bijna 20 woonzorgcentra te vinden. Maar naast het aanbod in zorg, verpleging of welzijn in deze huizen, biedt Viva zorggroep ook hulp bij het huishouden. Voor mensen die ziek zijn of herstellen van een operatie en voor wie het tijdelijk moeilijk is om het huishouden op orde te houden. Dat kan langzamerhand uitmonden in echte thuiszorg waarbij mensen ook persoonlijke verzorging en / of verpleging thuis krijgen.

De persoonlijke aandacht die kenmerkend is voor Viva in haar dienstverlening is ook terug te vinden in haar zorg voor de medewerkers. Ze geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een werkplek in haar organisatie. De vacatures die er zijn worden gedeeld met het WerkgeversServicepunt en samen wordt gekeken of vacatures aansluiten bij werkzoekenden uit het bestand.

Back To Top